O nama

Uzmi to d.o.o.

Društvo Uzmi to d.o.o. orijentirano je na krajnje kupce, specijalizirano za prodaju, implementaciju i održavanje Prestigio Solutions rješenja u poslovnim i znanstveno-obrazovnim institucijama.


Među prvima na tržištu prepoznali smo potencijal i prednost Prestigio MultiBoard rješenja, koje je budućnost u modernom poslovanju i obrazovanju. MultiBoard pomaže u poslovanju prilikom prezentacije projekata klijentima, te olakšava komunikaciju sa suradnicima na udaljenim lokacijama. U obrazovanju pametne učionice postaju standard diljem svijeta, olakšavaju posao nastavnicima i bolje približavaju sadržaj krajnjem korisniku (učeniku, studentu).


Uzmi to d.o.o. je novo društvo na tržištu te kao takvi težimo novim i inovativnim rješenjima kako u školstvu tako i u poslovnom okruženju.

Čime se bavimo? Pogledajte koje usluge nudimo...

 • Rješenja u sustavu obrazovanja

  Prodaja, održavanje i implementacija rješenja Prestigio Solutions pametne učionice.

 • Web aplikacija školske društvene mreže

  Po uzoru na Facebook i slične društvene mreže nudimo Vam internetsku aplikaciju koja funkcionira interno samo za učenike, profesore i roditelje unutar vaše škole.

 • Poslovna rješenja i Digitalno oglašavanje

  Prodaja, održavanje i implementacija Prestigio Solutions rješenja.

 • Izrada i razvoj web sadržaja

  U našoj ponudi također nudimo izradu Web sadržaja prilagođenu vašim potrebama. Rješenja se kreću od jednostavnih web stranica do kompleksnijih web portala.

Želite li saznati više o pametnim učionicama?

Znate li da Classroom Management, softver koji se koristi u nastavi, omogućava učiteljima da u svakom trenutku vide što koji učenik radi, ali i da mu, ukoliko je neposlušan, daljinski ugase tablet. Istodobno, omogućava i učenicima da sve svoje bilješke i materijale koje je učitelj/ica pripremila pošalju na svoju e-mail adresu kako bi im bili dostupni i kad su kod kuće.